آشنایی با مزایا و معایب کابینت هایگلاس
تصمیم گیری در مورد دکوراسیون داخلی منزل و انجام تغییرات لازم، بنا به سلیقه های مختلف افراد و البته با توجه به نیاز های گوناگون، از ابتدایی ترین و مهم ترین اقداماتی است که پس از انتخاب خانه به آن توجه ویژه ای می شود. دکوراسیون داخلی باید به گونه انتخاب، طراحی و اجرا شود که علاوه بر داشتن جلوه بصری زیبا و چشم نواز، نیاز های صاحب خانه را در هر بخش از منزل به طور کامل برطرف سازد.
یکی از مهم ترین بخش های منزل که طراحی دکوراسیون در این قسمت ظرافت و دقت بالایی را می طلبد آشپرخانه می باشد، چرا که آشپرخانه را می توان به نوعی قلب هر خانه دانست و زیبایی آن به نوعی زیبایی تمام قسمت های خانه را تحت الشعاع خود قرار می دهد. با در نظر گرفتن اهمیت طراحی دکوراسیون آشپزخانه که عمده این طراحی ها مربوط به کابینت ها می باشد، از آنجا که کابینت های گلاس به یکی از پرطرفدارترین انواع کابینت در دکوراسیون منازل تبدیل شده، در این مقاله برای شما مزایا و معایب کابینت های گلاس را برمیشماریم.
راستی اگر کابینت ممبران را هم میشناسید پیشنهاد می کنیم مقاله ای که در رابطه با مزایا و معایب کابینت ممبران نوشته ایم را هم ببینید.
عوامل موثر بر انتخاب کابینت آشپزخانه
احتمالا شما نیز بر این عقیده هستید که انتخاب یک جنس کابینت خاص برای آشپزخانه تصمیم بسیار دشواری است و با توجه به این نکته که کابینت ها اغلب دارای قیمت بالایی هستند این تصمیم گیری برای شما سخت تر نیز به نظر می رسد اما در طرف مقابل یک انتخاب درست در این زمینه می تواند علاوه بر تحت تاثیر قرار دادن فضای آشپزخانه و به طور کلی منزل شما، در رفع نیاز های شما در آشپزخانه بسیار تاثیرگذار باشد.
پس از مشخص کردن محدوده قیمتی خاص مورد نظر خود، سایر عواملی که پیش از انتخاب یک کابینت آشپزخانه باید به آن توجه کنید شامل: متریال (جنس) کابینت، سبک (مدرن یا کلاسیک و…)، مساحت آشپزخانه و قیمت های مختلف موجود در بازار می باشند.
در سالهای گذشته کابینت های گلاس بخاطر جذابیت های بصری چشمگیر آنها به محبوبیت زیادی دست پیدا کردند. اگر شما نیز برنامه ای در جهت تغییر دکوراسیون آشپزخانه خود دارید، ادامه ی این مطلب که در مورد مزایا و معایب کابینت هایگلاس است را از دست ندهید.
کابینت هایگلاس از چه ساخته شده است؟
روکش هایگلاس (High Gloss) نوعی پوشش است که بر روی ورقه های MDF کشیده می شود که به آن شفافیت و درخشندگی بی نظیری می بخشد و زیبایی آن را دو چندان می کند.
مزایای کابینت های گلاس
- کابینت هایگلاس می تواند آشپزخانه شما را از لحاظ بازتاب نور روشن تر و از لحاظ مساحت کمی بزرگ تر از اندازه واقعی آن نشان دهد که این امر می تواند انتخاب بسیار هوشمندانه و مناسبی برای فضاهای کوچک تلقی شود.
- تمیز شوندگی راحت و آسان را نیز می توان یکی دیگر از مهم ترین دلایل برای انتخاب کابینت هایگلاس برای منزل دانست. با استفاده از یک پارچه نرم و کمی مرطوب هرگونه لکه و علامت بجا مانده بر روی این سطوح به راحتی هرچه تمام از روی سطح برطرف می شود و میزان تلاش و زحمت شما برای پاکسازی سطوح را به حداقل می رساند.
- ضد آب بودن این جنس از بدنه کابینت و کیفیت بالای آن که باعث می شود هیچگونه نیازی به انجام کارهای مربوط به آب بندی این کابینت ها نداشته باشید، یکی دیگر از نکاتی است که می تواند کفه ترازوی شما را به سمت انتخاب کابینت های گلاس سنگین تر کند.
- تنوع بسیار بالای طرح و رنگ ورق هایگلاس به هنگام انتخاب کابینت آشپزخانه دست شما را تا حدود بسیار زیادی باز می گذارد و این عامل نیز برتری محسوسی برای این جنس از بدنه کابینت محسوب می شود.
- وزن کمتر ورق های کابینت های گلاس نسبت به دیگر جنس های کابینت، سهولت در حمل و نقل و نصب را باعث شده و فشار به مراتب کمتری به دیوار های محل نصب وارد می کند.
- دوام بالای این جنس کابینت که باعث می شود بتوان مدت زمان زیادی از آن استفاده کرده و در هزینه و زمان صرف شده در این زمینه صرفه جویی به خرج داد.
معایب کابینت هایگلاس شامل چه مواردی است؟
- روکش ورق های گلاس در برابر نفوذ آب مقاوم است اما در صورت آسیب دیدن این روکش آب به زیر پوسته آن رفته، به مغزی آن وارد شده و آن را خراب می کند. این مشکل را می توان یکی از مهم ترین معایب کابینت هایگلاس به شمار آورد.
- یکی دیگر از معایب کابینت های گلاس که به دلیل صیقلی بودن و شفافیت و براقی سطوح آن ایجاد می شود، خش پذیر بودن این ورق هاست که به نسبت سایر جنس های بدنه امکان رخداد بیشتری وجود دارد.
- وجود لبه های نوک تیز در تمامی ورق هایی که برش می خورند وجود دارد اما این اشکال در ورق های گلاس بیشتر به چشم می آید. دلیل این اتفاق هم روکش متفاوت این نوع از بدنه است که به هنگام سمباده زنی و نرم کردن گوشه ها بسیار حساس و آسیب پذیر است.
- از دیگر معایب کابینت های گلاس یک طرفه بودن ورق های آن است که اگر بخواهید در قسمتی از آن استفاده کنید که از دو طرف دید دارد، باید دو ورق را به یکدیگر بچسبانید و ضخامت کار را افزایش دهید.
کیفیت تولید ورقهای هایگلاس به کیفیت متریال های خام مورد استفاده، تکنولوژی و دقت ساخت کارخانه تولیدی بستگی دارد. پیشنهاد متخصصین این زمینه این است که حداقل ورق های ساده (بدون طرح) رو از برند های مطمئن تری انتخاب کنید چون وجود عیب و نقص در این ورق ها که طرح خاصی ندارند بسیار بیشتر به چشم آمده و به اصطلاح تو ذوق می زند. تشخیص دادن نوع جنس مرغوب از نامرغوب ورق های گلاس می تواند از دیگر معایب کابینت هایگلاس باشد.
در انتها بار دیگر توجه داشته باشید که همانطور که در ابتدای متن گفته شد بودجه و سبک مورد نظر شما برای اجرای دکوراسیون آشپزخانه دارای اولویت هستند و انتخاب جنسی که با کیفیت و مهارت ساخته شود را نیز باید در نظر داشته باشید. پس از مطالعه دقیق در مورد مزایا و معایب کابینت های گلاس که به آنها اشاره کردیم می توانید با یک طراح داخلی و یا یک کابینت ساز مجرب مشورت کرده و تصمیم خود را نهایی کنید.
نظرات کاربران