کابینت ممبران یکی از محبوب ترین محصولاتی است که طی سال های اخیر مشتریان زیادی را جلب کرده است. اگر قیمت محصول، فاکتور اول انتخاب شما نباشد، بدون شک جزء اولین مواردی است که در خرید کابینت لحاظ خواهید کرد. نحوه محاسبه قیمت کابینت ممبران مسئله ای است که نمی توان به وضوح در مورد آن صحبت کرد و یک رقم سر راست در خصوص آن داد. به همین دلیل در این مطلب از وارناسا قصد داریم که اطلاعات کاملی در خصوص محاسبه قیمت کابینت ممبران ارائه دهیم تا کمکی به خریدار و کابینت سازان باشد. ادامه مطلب را با ما همراه باشید.
نکته مهم در مورد این مقاله این است که ممکن است قیمت ها با توجه به نوسانات اخیر در قیمت ارز و طلا دچار تغییرات گسترده شود! در صورتی تمایل می توانید با قراردادن کامنت در همین صفحه از قیمت های روز باخبر شوید یا با شماره تلفن وارناسا در بالای صفحه تماس بگیرید.
کابینت ممبران متری چند؟
این سوال یکی از رایج ترین سوالات است. وقتی صحبت از کابینت به صورت متری می شود، منظور طول کابینت است. البته ابعاد کابینت (ارتفاع و عرض) نیز باید به صورت استاندارد اندازه گیری شود. در غیر این صورت متر شما ممکن است با متر دیگری متفاوت باشد. ابعاد استاندارد کابینت دیواری 70 سانتی متر عرض و 30 سانتی متر عمق دارد. کابینت زمینی نیز 72 سانتی متر (فقط بدنه و بدون رویه و پایه) عرض و 60 سانتی متر عمق دارد. در صورتی که شما بخواهید این ابعاد را بیشتر یا کمتر در نظر بگیرید، نحوه محاسبه قیمت کابینت ممبران تغییر خواهد کرد.
حال ممکن است به دلایل مختلفی بخواهید متراژ کابینت زمینی شما بیشتر از کابینت دیواری باشد یا برعکس. در این صورت نیز قیمت تمام شده تغییر خواهد کرد. طبق استاندارد اتحادیه کابینت سازان، قیمت هر متر کابینت به صورت 60 درصد زمینی و 40 درصد دیواری محاسبه خواهد شد.
اگر در مورد نصب کابینت ممبران سوالی یا ابهامی دارید خواندن مقاله روش نصب کابینت ممبران را به شما پیشنهاد میکنیم.
هر متر کابینت شامل یک متر کابینت زمینی و یک متر کابینت دیواری است و نسبت 60 به 40 در محاسبه قیمت صادق است. برای مثال اگر شما 2 میلیون تومان برای یک متر کابینت (شامل دیواری و زمینی) پرداخت کنید، 1 میلیون و 200 هزار تومان آن برای کابینت زمینی و 800 هزار تومان آن برای کابینت دیواری خواهد بود.
محاسبه قیمت کابینت ممبران کمدی
به کابینتی که از زمین شروع می شود و ارتفاع آن هم اندازه کابینت دیواری است، کابینت کمدی می گویند. بدون شک به دلیل ارتفاع بیشتر، قیمت این نوع کابینت نیز بیشتر است. ابعاد استاندارد کابینت کمدی 220 سانتی متر ارتفاع و 60 سانتی متر عمق است. قیمت آن نیز 3 برابر کابینت زمینی یعنی 180 درصد است.
محاسبه قیمت کابینت ممبران ویترینی
کابینت ویترینی دارای بدنه تمام رنگی است و محل قرار دادن کالای دکوری است. کابینت ویترینی را می توان در زمین یا دیوار تعبیه کرد. ابعاد آن نیز به همان اندازه کابینت دیواری و زمینی است. با این وجود، قیمت آن دو برابر کابینت همرده است. قیمت کابینت ویترینی زمینی 2 برابر قیمت کابینت زمینی عادی و قیمت کابینت ویترینی دیواری، 2 برابر قیمت کابینت دیواری عادی است.
محاسبه قیمت کابینت ممبران جزیره ای
به قسمتی از کابینت که به دیوار متصل نیست و معمولاً در وسط آشپزخانه قرار می گیرد، کابینت جزیره (یا کانتر) می گویند. قیمت این نوع کابینت به فاکتورهای متعددی بستگی دارد. برای مثال معمولاً جنس کانتر متفاوت از کابینت اصلی است. همچنین قیمت آن در صورت تعبیه سینک تغییر خواهد کرد؛ اما به طور کلی ابعاد آن دقیقاً مانند کابینت زمینی و قیمت آن نیز 1.5 برابر کابینت زمینی محاسبه می شود.
قیمت دیگر بخش های کابینت ممبران
ممکن است بسته به سلیقه و درخواست مشتری، بخش های بیشتری نیز در ساخت کابینت لحاظ شود. برای مثال اطراف یخچال را باید با یک قالب پوشش داد. همچنین رویه های ماشین لباسشویی نیز قیمت کابینت را تغییر خواهند داد. موقع متراژ کابینت های اصلی، محل قرارگیری یخچال و ماشین لباسشویی کسر خواهد شد. به همین دلیل قیمت رویه های آنها باید جداگانه محاسبه شود.
فاکتورهای اساسی در محاسبه قیمت کابینت ممبران
قیمت هر چیزی در کشور در حال تغییر است. اگر امروز یک محصول را با قیمت 1000 تومان خریداری کنید، فردا با همان هزار تومان ممکن است نتوانید آن را بخرید. با این حال می توان یک بازه تقریبی از قیمت را تعیین کرد. اکنون می دانید که وقتی صحبت از یک متر کابینت می شود، منظور از یک متر کابینت دیواری و زمینی است. همچنین نسبت 60 به 40 نیز در خصوص قیمت این دو صادق است. قبل از خرید کابینت یا قبول هر نوع سفارش باید موارد زیر را نیز در نظر داشته باشید:
1 – طرح کنده کاری شده
قبل از تولید صفحات نهایی ممبران، طرح مورد نظر مشتری توسط دستگاه سی ان سی روی صفحات خام ام دی اف کنده کاری می شود. این طرح نباید دارای جزئیات بسیار زیاد باشد. در غیر این صورت ممکن است کیفیت نهایی محصول کاهش پیدا کند و لایه های پی وی سی پس از مدتی از ام دی اف جدا شوند. کنده کاری طرح و دقت بالای اجرای آن قیمت نهایی محصول را تغییر خواهد داد.
2 – لایه های پی وی سی
پس از کنده کاری یک لایه پی وی سی روی ام دی اف خام اعمال می شود. قیمت این لایه بسته به مدل و طرح و رنگ متفاوت است. همچنین جنس این لایه کاملاً در کیفیت نهایی تأثیرگذار خواهد بود. این لایه ها در محاسبه قیمت کابینت ممبران تأثیرگذار هستند.
راستی در میان این مقاله پیشنهاد می کنیم از مقاله ای که در مورد رنگبندی کابینت ممبران نوشته ایم نیز دیدن کنید.
3 – چسب وکیوم
یکی دیگر از المان های تعیین کننده در قیمت نهایی محصول، چسب وکیوم است. لایه های پی وی سی توسط چسب وکیوم روی ام دی اف چسبانده می شود. این چسب هرچه کیفیت بیشتری داشته باشد، دوام محصول بالا رفته و قاعدتاً قیمت نهایی کابینت را نیز افزایش خواهد داد.
4 – تکنولوژی وکیوم
کابینت ممبران اینگونه نیست که شما لایه های پی وی سی را روی ام دی اف توسط چسب به سادگی بچسبانید و انتظار کیفیت بالا داشته باشید. این لایه ها توسط دستگاه های خلأ روی ام دی اف چسبانده می شوند. کیفیت و تکنولوژی استفاده شده در این بخش کاملاً در کیفیت نهایی کابینت تأثیرگذار است و در نحوه محاسبه قیمت کابینت ممبران دخیل خواهد بود. برخی از کارگاه ها خودشان این دستگاه را دارند و برخی دیگر آن را برون سپاری می کنند. به همین دلیل ممکن است کابینت شما جهت وکیوم به کارگاه های ارزان قیمت برون سپاری شود. به همین دلیل هنگام خرید کابینت باید از کیفیت وکیوم اطمینان حاصل کنید.
5 – عوامل انسانی
بدون شک تجربه و تخصص از شاخصه های اصلی یک کابینت ساز ماهر است. هرچقدر هم کیفیت محصولات و پروسه تولید بالا باشد، اگر مهارت کابینت ساز پایین باشد، محصول نهایی چنگی به دل نخواهد زد؛ بنابراین پیش کابینت سازی سفارش بدهید که به توانایی های او اطمینان دارید.
قیمت کابینت ممبران در سال 99
همان طور که در این مطلب بارها عنوان شد، به دلیل فاکتورهای متعدد و نوسان سرسام آور مواد اولیه، قیمت کابینت را نمی توان به سادگی اعلام کرد. با این وجود نرخ کابینت ممبران برای سال 99 که توسط اتحادیه کابینت سازان اعلام شده است، بین 2200000 تومان تا 2800000 تومان متغیر است. ممکن است روکش وکیوم شما از جنس چینی یا کره ای باشد؛ ممکن است جنس یونیت شما ایرانی یا خارجی باشد؛ ممکن است جنس درب و نمای شما ایرانی یا خارجی باشد. برای اطلاع بیشتر از نحوه قیمت گذاری و نرخ اتحادیه ای پیشنهاد می کنیم مقاله نرخ اتحادیه کابینت سازان که در وبلاگ وارناسا به آن پرداخته ایم را نیز مطالعه کنید.
بدین ترتیب فاکتورهای متفاوتی در محاسبه قیمت کابینت ممبران دخیل هستند. با این وجود، مواردی که در بخش (کابینت ممبران متری چند) توضیح داده شد را کاملاً هنگام خرید یا قبول سفارش لحاظ کنید. قیمت اتحادیه نیز همیشه به صورت فرمی باید در اختیار مشتری قرار داده شود.
نظرات کاربران